FB pix Top prijzen bij Flabingo - Artikelpost

Top prijzen bij Flabingo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1743 | Aantal woorden: 596 | Datum: | 0 commentaar

Speel mee met Flabingo en win tal van prijzen! Je kan zelfs punten verdienen zonder geld in te zetten! Prijzen bij Flabingo zijn onder andere computers, tablets en tal van huishoud artikelen.

Om mee te spelen voor deze fantastische prijzen hoef jij je enkel te registreren bij de online bingo website Flabingo. Bij registratie ontvang je alvast 5 euro gratis speelgeld. Je hoeft dus zelf helemaal niets te investeren of in te zetten om te beginnen spelen bij Flabingo.

Om kans te maken op de prachtige prijzen die je bij Flabingo vindt, hoef je enkel punten te verzamelen. Deze punten kun je op verschillende manieren verdienen.

Zo kan je onder andere vrienden uitnodigen om mee te spelen met Flabingo. Per vriend die je uitnodigt geeft je enkele punten. Verder kan men punten verdienen door mee te spelen met enkele evenementen op Flabingo.

Wanneer je een bepaald aantal punten hebt verdient, krijg je de mogelijkheid om lid te worden van de Flabingo Bingo Spelwinkel. In deze spelwinkel kan je de superprijzen gaan kopen, met de punten die je verdient hebt! Je besteed dus geen enkele eurocent aan deze superprijzen! Zeer mooi meegenomen niet?

In de Flabingo spelwinkel vindt je voor ieder wat wils. Zo kan je jouw keuze maken uit een ruim assortiment aan prijzen. Deze maand is er onder andere een prachtige Samsung Galaxy tablet te verdienen bij Flabingo. De tablet heeft een 10,1 inch scherm met een hoge WXGA resolutie. Verder heeft deze tablet verbinding via Wifi en bezit de tablet 3G 1GHz dual core processor. Het enige wat je nodig hebt om deze tablet te winnen is punten. Verzamel dus mee met Flabingo en win deze tablet!

Natuurlijk is de tablet niet de enige superprijs bij Flabingo deze maand. Er is ook een HP-G6 Pavilion notebook te winnen en een super deluxe serie juwelen. Wil jij je allerliefst schat verrassen met een sterling zilveren ring met 68 zirkonia's? Spaar dan nu mee met Flabingo!Over de Auteur

Bingo spelen kan een echte passie zijn, ook voor mij. Daarom probeer ik zoveel mogelijk mensen aan te sporen ook bingo te spelen. Ik post vaak artikelen met promoties die online te vinden zijn, en waar je gratis bingo kan spelen. Ik heb onderhand al een aantal artikelen geschreven bij ArtikelPost, zo ging mijn vorige artikel op bingo met 90 ballen, en ging een ander artikel over hoe je bonussen kan verdienen met bingo.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo