Gebruikers profiel - Maurintius

Gebruikersprofiel

Gebruikersnaam: Maurintius
Website: http://bloginfo.educate-yourself.eu
Afbeelding / logo
Geen afbeelding geupload
Avatar
Geen avatar afbeelding geupload

Gebruiker Bio:
Ik ben een zelfstandig onafhankelijk financieel adviseur, welke door te werken in financiƫn, de mogelijkheid heeft gekregen om te leren waar geld vandaan komt en op welke manier er mee wordt gewerkt.

Door enkele jaren actief te zijn in de financiƫle sector en zelf veel bij te studeren heb ik uiteindelijk ingezien dat geld het grootste frauduleuze systeem is dat er bestaat.

U houd het niet voor mogelijk op welke manier er mee geld wordt omgegaan. De manier waarop geld gebruikt wordt heeft niets meer te maken met het verbeteren van onze levensstandaard. Integendeel zelfs. Er zijn de laatste tijd ontzettend veel mensen die hun uiterste best moeten doen om zich van de nodige levensmiddelen en basisbehoeften te voorzien.

De hoog geplaatste internationale bankiers hebben het zodanig voor elkaar gekregen dat zij de volledige controle en macht hebben over geld, waardoor zelfs regeringen geld moeten lenen bij de centrale banken aan intrest. Vandaar ook de hoge schuldenlast waar elk land mee te maken heeft. Ondertussen hebben zij ook een systeem ontwikkeld waardoor iedereen afhankelijk is van geld.Iedereen gaat er voor werken en geeft het bijna dagelijks uit.
In plaats van zelf voor de noodzakelijke levensmiddelen en basisbehoeften te zorgen, koopt iedereen dergelijke zaken met geld. (wat eigenlijk niet meer is dan een stukje papier en zo veel te meer geld er in de markt aanwezig is, zo veel te minder is het geld waard)
Neem maar een voorbeeld aan onze hedendaagse economie, Zij investeren momenteel zo veel vers geld in de markt, om het monetaire stelsel toch maar staande te houden, dat wij zeer binnenkort te maken krijgen met inflatie en zelfs hyperinflatie.

Ik probeer op een duidelijke manier te omschrijven welk de huidige problemen zijn met het monetaire stelsel zoals wij het vandaag kennen. Ik doe dit om mensen bewuster te maken over de werking van geld en hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen tot verandering.

Meest recent gepubliceerde online Artikelen (top 20)

Deze gebruiker volgen.

1: Het Principe van Fractionerend Bankieren!

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[343 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo