FB pix Met Spoed Lenen - Artikelpost

Met Spoed Lenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1148 | Aantal woorden: 299 | Datum: | 0 commentaar

Met Spoed Lenen

Het is niks speciaals als je met spoed een financiering gaat aanvragen. Vroeger was dat wel anders. Als je een lening moest afsluiten liep je daar niet mee te koop. En werd zo’n beslissing goed overwogen.

Het is niet erg om met spoed een financiering af te sluiten als het maar verantwoord is. Voor je de beslissing neemt is het van belang om de voorwaardes van de offerte goed door te lezen. Haastige spoed is zelden goed. Want dan worden er vaak fouten gemaakt.

De nummer 1 als het gaat om snelle leningen is toch wel de minilening. De lening is zo populair omdat je binnen dag geld kunt lenen. Bij andere leningvormen is dat haast ondenkbaar. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je gewoon veel kosten en rente moet betalen voor een minilening. Het is nu eenmaal niet anders, want financieringen met andere voorwaarden of die afwijkend zijn van de standaard financieringen zijn over het algemeen een stuk duurder.

Als je op zoek gaat voor een minilening die niet zo duur is, dan zul je tot het oneindige kunnen zoeken. Tegenstanders van de minilening gaan vaak de rente doorrekenen op jaarbasis. Dat is natuurlijk geen goede vergelijking omdat de periode van terugbetaling maar heel kort is. We hopen dat je begrijpt dat bij een minilening zeer belangrijk is om de voorwaarde niet met spoed te lezen en er gewoon rustig de tijd voor te nemen!Over de Auteur

Jacques is in zijn dagelijks leven veel bezig met financieringen en vastgoed. Wil je meer weten over lenen met BKR of geld lenen ondanks een BKR, kijk dan op de interessante sites in de links.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo