FB pix Artikel schrijven - Artikelpost

Artikel schrijven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4200 | Aantal woorden: 674 | Datum: | 0 commentaar

Voordat u begint met het schrijven van een artikel, moet u natuurlijk weten hoe u het beste een artikel kan schrijven. Als je geen ervaring hebt met het schrijven van artikelen dan zou je eigenlijk een studie moeten doen voordat je begint te schrijven. Maar natuurlijk is gewoon een tekst schrijven niet zo heel moeilijk maar een kwalitatief goed artikel opstellen is nog wel lastig. Maar met de volgende stappen is een artikel schrijven al weer een stuk minder lastig. Laten we eens kijken hoe je het beste bijvoorbeeld een e-zine artikel kan schrijven.

Onderwerp selecteren

Stap nummer een - Voordat u uw eerste e-zine artikel gaat schrijven, moet je eerst plannen waarover je gaat schrijven. Maak eerst een schets met de hand en zet hierin de punten die u in uw artikel wilt gaan behandelen. Dit zal helpen bij het organiseren van de inhoud van uw artikel en geeft alvast ideeën rondom de structuur van het verhaal dat noodzakelijk is voor een begrijpelijke tekst.

Concreet zijn

Stap nummer twee - Het is geen goed idee om minder relevante zaken rondom het onderwerp te beschrijven in het verhaal. Uw lezers willen het artikel niet lezen als het vol zit met oninteressante teksten en voornamelijk bestaat uit opvulling. Ze zijn op zoek naar solide informatie. Dus hou het kort, bondig en to the point.

Kennis bieden

Stap nummer drie - U moet vertrouwd zijn met de beoogde markt en het onderwerp waarover u gaat schrijven. Als u zich bijvoorbeeld richt op hondenliefhebbers dan moet je natuurlijk wel veel weten over honden en hondenaccessoires. Zorg dat u weet welke informatie uw doelgroep wenst.

Lezers zoeken snelle resultaten

Stap nummer vier - Iedere lezer wil snel resultaten zien gemengd met speciale geheimen en dat is precies wat u ze moet geven. Probeer ervoor te zorgen dat de door u verstrekte informatie voor hun nuttig en waardevol is.

Uniek en onderscheidend

Stap nummer vijf - U moet ervoor zorgen dat u zich kan onderscheiden van de menigte. Er zijn al zoveel mensen die schrijven over huisdieren (honden, katten, paarden), over fitness (afvallen, buikoefeningen, spieren) en over schoonheid (schoonheidsproducten, haaruitval, makeup, antirimpel). Je moet iets schrijven waar nog vraag naar is. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld bedrijf gerelateerde zaken, financiële onderwerpen en andere specialistische onderwerpen die u kunt bedenken. Vaak is het een goed idee om te schrijven over een onderwerp binnen een populair onderwerp dat een beetje een niche is.

Schriftelijke vaardigheden

Stap nummer zes - Je moet natuurlijk beschikken over goede schriftelijke vaardigheden als u graag geld wilt verdienen met het schrijven van artikelen. U kan bijvoorbeeld wel wat technieken leren door het lezen van e-zine artikelen die zijn geschreven door andere schrijvers. U moet daarnaast proberen de richtlijnen te volgen. De artikelen moeten eenvoudig maar informatief zijn. U moet nooit proberen iets te schrijven waar u weinig van weet en die heel diepgaand en complex zijn.

Reputatie opbouwen

Stap nummer zeven - Het is zinvol om een reputatie op te bouwen. Je moet, om een reputatie te verkrijgen, een groot aantal artikelen binnen uw niche / vakgebied schrijven. Bekendheid als schrijver over bepaalden onderwerpen zal u helpen om u te vestigen als een expert binnen uw vakgebied.

Met deze tips bent u hopelijk iets beter in staat een goed artikel te schrijven. Een laatste tip, het is de hoogste tijd om nu gewoon te beginnen met het schrijven van een artikel. U bent welkom om het nieuwe verhaal straks toe te voegen aan onze artikelen database.Over de Auteur

Artikelpost is een Artikel Marketing website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo