FB pix Flabingo viert twee jarig bestaan - Artikelpost

Flabingo viert twee jarig bestaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1354 | Aantal woorden: 380 | Datum: | 0 commentaar

Flabingo bestaat 2 jaar! Dit moet natuurlijk worden gevierd! Flabingo biedt verschillende acties aan om hun verjaardag te vieren. Je kan gebruik maken van deze acties door te gaan registeren voor Flabingo en jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief informeert je deze maand, April, over de verschillende acties die Flabingo deze maand plant. Er is alvast heel wat te winnen en dus zeker de moeite waart om je bij Flabingo te registreren.

Een extra motivatie om je te registreren bij Flabingo is de mogelijkheid om andere prijzen te winnen dan geldprijzen. Je kan door de verschillende verjaardagsacties ook heel wat materiële prijzen gaan winnen. De verjaardagsacties geven deze maand ook heel wat bonuspunten weg waarmee je deze prijzen kan verkrijgen. Neem een kijkje op de Flabingo spelwinkel en maak je keuze uit prijzen zoals computers, laptops, gsm's, huishoudartikelen en meer! Verzamel de punten door het spelen van Bingo en de verschillende acties en misschien neem jij wel een splinternieuwe laptop mee naar huis!

Verder geeft Flabingo op 5 willekeurige momenten jackpots van 50 euro weg. Registreer je voor Flabingo en maak ook gebruik van deze leuke actie!

Ook voor de toekomst is het zeker aangeraden je te registreren bij Flabingo. Je kan Flabingo alvast gratis uitproberen door gebruik te maken van het 5 euro gratis speeltegoed die Flabingo hun nieuwe spelers aanbiedt. Dit is zeker aan te raden voor personen die nog nooit Bingo hebben gespeeld. Met 5 euro gratis speeltegoed heb je alvast veel tijd om Bingo te leren spelen en Flabingo te ontdekken. Ook voor ervaren Bingo spelers kan deze gratis aanbieding van dienst zijn. Een nieuwe bingo website is immers altijd een nieuwe uitdaging en ontdekking. Met het gratis speeltegoed krijg je immers de kans om op je eigen tempo Flabingo te ontdekken. Over de Auteur

Ik ben zot van Bingo, daarom probeer ik anderen aan te sporen ook bingo te gaan spelen. Ik ben vaak op zoek naar verschillende acties en promoties waarvan nieuwe en bestaande bingo spelers gebruik van kunnen maken. Ik heb onderhand al een aantal bingo artikelen geschreven op ArtkelPost, waaronder een artikel over de top prijzen bij Flabingo en 90 ballen bingo.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo